Des de l’inici de la pandèmia, i durant tot aquest temps, el Casal Municipal de la Gent Gran s’ha adaptat a la nova realitat, oferint algunes de les activitats de manera virtual quan no s’han pogut fer presencialment per tal que les persones grans poguessin continuar fent activitats des de casa, mantenint-se actives, fent esport i salut.

De tota manera, l’ajuntament també ha elaborat una proposta d’activitats físiques i esportives orientades a la salut per dur a terme a l’aire lliure, de forma individual, sense material i mantenint les distàncies de seguretat, i totes les mesures higièniques i normatives de salut.

Des de la regidoria de Gent Gran, la regidora Inés Garcia, considera que “creiem que és molt important poder continuar amb aquestes activitats, ja que la gent gran i les persones adultes també necessiten sortir de casa, de forma segura, i relacionar-se amb els seus companys i companyes”.

Al fulletó adjunt es troba tota la informació de les activitats, horaris i preus, així com del període d’inscripcions. Totes les classes tenen una durada d’1 hora. Les activitats s’inicien el 8 de març i són les següents:

Gimnàstica suau

Activitat física adaptada i dirigida per una professional de l’esport amb molts anys d’experiència i especialitzada en el treball amb persones grans, per millorar la condició física i ajudar a mantenir les capacitats físiques bàsiques com la resistència, la força, la velocitat, la flexibilitat i la coordinació.

Ioga

Els beneficis del ioga són infinits i ajuden a aconseguir l’equilibri físic i mental, així com a dur una vida més saludable. És una activitat on es treballa la coordinació, l’equilibri i la flexibilitat.

Tai-txí

Disciplina mil·lenària Xina que combina exercicis corporals respiratoris i mentals; s’executa de manera suau i lenta, el que afavoreix la relaxació, la concentració mental, la coordinació i una respiració conscient i profunda. És una activitat molt recomanable per la gent gran, ja que es treballa la coordinació, l’equilibri, la memòria.

Pilates suau / terapèutic

Pilates és un mètode d’entrenament que aporta a les persones beneficis en l’àmbit muscular, respiratori, circulatori i en general a la salut i qualitat de vida. El Pilates suau s’adreça a persones que s’inicien en aquesta disciplina o que mai han fet aquesta activitat, persones amb problemes de mobilitat o patologia òssia, articular o muscular, essent apropiat per a la gent gran.

Caminades

Cada dia de la setmana, de dilluns a dijous, es farà una ruta caminant, d’una hora o hora i mitja aproximada de durada pel municipi de Cunit a càrrec d’una dinamitzadora comunitària.

Per participar en les activitats cal ser soci/sòcia del Casal Municipal de la Gent Gran.

Les inscripcions s’inicien el 22 de febrer de 2021 i finalitzen el 4 de març amb cita prèvia.

Per a més informació i per demanar cita prèvia cal trucar als telèfons del Casal Municipal de la Gent Gran: 977 67 49 15 / 636 94 70 35, en horari de 9 a 14 hores, a partir del 22 de febrer.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email