El Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit inicia les inscripcions per a les activitats del proper trimestre.

El 4 d’abril s’inicia el tercer trimestre al Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, amb la continuïtat dels tallers i noves activitats.

Com sempre, hi ha tallers de pagament el de bachata, gimnàstica, ioga, manualitats i memòria. També hi ha tallers i activitats que són gratuïts, com arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, candelas (polseres solidàries), castanyoles, club de lectura, costura, pintura a l’oli, punt de creu, salsa, sardanes i sevillanes.

Aquest trimestre s’ofereix també un taller nou de Benestar Emocional a través de la música.

Hi ha previstes també altres activitats com xerrades, excursions, sortida al teatre i festes. Podeu consultar la programació en els documents adjunts.

També s’ofereix un servei de suport a gent gran per ajudar en la instal·lació de l’aplicació de la meva salut al telèfon mòbil i l’obtenció dels certificats COVID19, un servei que ja es presta des del mes de juliol de 2021.

Els tallers comencen el 4 d’abril i les inscripcions es realitzaran del 24 de març a l’1 d’abril. Cal demanar cita prèvia trucant als telèfons del casal de la gent gran (977 67 49 15 i 636 94 70 35) o a la mateixa recepció del casal.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email