Després de les festes nadalenques el Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, reobre les portes el dia 9 de gener. Reprèn, doncs, l’oferta d’activitats i tallers que ja es feien el passat trimestre i incorpora alguna activitat nova.

Entre les activitats de pagament, al Casal Municipal de la Gent gran de Cunit s’hi podran fer classes de bachata, de gimnàstica, ioga, treballs manuals, memòria i dansa oriental. També hi ha tallers i activitats que són gratuïts, com arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, benestar emocional, candelas (polseres solidàries), castanyoles, club de lectura, costura, pintura a l’oli, punt de creu, salsa, sardanes i sevillanes.

Hi ha previstes també algunes activitats puntuals, com la Festa de Carnaval (16 de febrer), una sortida al teatre el dia per veure Pretty Woman el dia 24 de febrer i una excursió a a Saragossa el 28 de març.

Els tallers comencen el 23 de gener i per apuntar-se és necessari demanar cita prèvia del 9 al 19 de gener, trucant al telèfon del casal de la gent gran (977 67 49 15).

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email