Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Degut a la situació sanitària actual, al gener no serà possible oferir activitats presencials al Casal Municipal de la Gent Gran.

L’oferta d’activitats ha estat modificada i els tallers que es podran oferir es faran majoritàriament on-line. Però abans d’iniciar els tallers s’oferirà formació individualitzada a les persones inscrites per tal d’ensenyar-les a connectar-se des de casa i poder realitzar satisfactòriament les activitats en línia.

Les inscripcions als tallers es realitzaran prioritàriament per telèfon i, si és necessari, amb cita prèvia, trucant al telèfon del Casal Municipal de la Gent Gran: 977 67 49 15 i al mòbil corporatiu de l’equipament: 636 94 70 35, del 8 al 15 de gener de 2021 en horari de 10 a 14 hores.

El taller “Ens connectem?” es realitzarà del 18 al 22 de gener als matins i/o tardes en funció de la demanda.

Els tallers de gimnàstica, ioga, tai-txí, memòria, català i cuinai s’inicien el 25 de gener de 2021 i finalitzen el 26 de març de 2021.

L’horari de realització de les activitats online serà de dilluns a divendres 10 a 13 hores. El Casal estarà obert per atenció al públic i per a la realització d’inscripcions, taller “Ens connectem?”, recollida de material per als tallers, etc… de dilluns a divendres de 10 a 13 hores. Durant aquest primer trimestre de l’any el Casal no estarà obert a les tardes, llevat que sigui necessari per a la realització del taller “Ens connectem?”.

 

Galeria d'imatges