El dia 3 de setembre, el Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, obre les seves portes per iniciar un nou curs amb una àmplia oferta d’activitats i tallers per al darrer trimestre de l’any, amb moltes novetats.

Les activitats i tallers que hem preparat per al nou curs són les següents:

  • Tallers de pagament: bachata i cha cha chá, cant i música, ceràmica, gimnàstica, ioga, manualitats, memòria, patchwork i tai-txí.
  • Tallers gratuïts: arranjaments de roba, candelas (polseres solidàries), castanyoles, club de lectura, conversa en català, costura, el casal camina (caminades per Cunit), jocs de taula, mandales, pintura a l’oli, pintura de roba, punt de creu, puntes de coixí i sevillanes.
  • Festes i fires: El Casal surt al carrer, I Fira de la Gent Gran, i Festes de la Castanyada, del Volutariat i de Nadal.
  • Excursions al Baix Empordà, al Vendrell (ruta Pau Casals) i a la Fira de Santa Llúcia de Barcelona.
  • Sortida al teatre per veure l’obra HITS del Tricicle.
  • Xerrades sobre salut: què cal saber de la hipertensió arterial? I què cal saber dels antibiòtics?, a càrrec del farmacèutic David Rovira.

A més a més, durant el trimestre es durant a terme altres activitats com tallers puntuals de rebosteria, taller de mòbils, taller d’interpretació, tallers per Nadal, xerrada sobre sexualitat, cinema, etc.

Les inscripcions als tallers es poden fer del 3 al 7 i del 12 al 14 de setembre, a la recepció del Casal Municipal de la Gent Gran (C/ dels Horts, 7), en horari de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email