El Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit reprèn l’activitat després de les festes nadalenques

Després de les festes nadalenques el Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, reobre les portes el dia 10 de gener. Reprèn, doncs, l’oferta d’activitats i tallers que ja es feien el passat trimestre i incorpora alguna activitat nova.

Entre les activitats de pagament, al Casal Municipal de la Gent gran de Cunit s’hi podran fer classes de bachata, de gimnàstica, ioga, treballs manuals, memòria, musicoteràpia i jocs de taula actius, tai-txí i treu profit al teu telèfon mòbil. També hi ha tallers i activitats que són gratuïts, com arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, benestar emocional, candelas (polseres solidàries), castanyoles, club de lectura, costura, pintura a l’oli, punt de creu, salsa, sardanes i sevillanes.

Hi ha previstes també algunes activitats puntuals, com la xerrada “Què cal saber del dolor”, a càrrec del farmacèutic David Rovira el 9 de febrer a les 17 hores, la Festa de Carnaval (23 de febrer), la commemoració del Dia Internacional de les Dones i una excursió al Celler Jean Leon (23 de març).

També s’ofereix un servei de suport a gent gran per ajudar en la instal·lació de l’aplicació de la meva salut al telèfon mòbil i l’obtenció dels certificats COVID19, un servei que ja es presta des del mes de juliol de 2021.

Els tallers comencen el 24 de gener i per apuntar-se és necessari demanar cita prèvia del 10 al 21 de gener, trucant als telèfons del casal de la gent gran (977 67 49 15 i 636 94 70 35).

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email