El servei de Bus Urbà de Cunit estrena avui mateix un nou canal informatiu adreçat a totes les persones usuàries. Es tracta de la pantalla digital per la qual es projectarà informació sobre el municipi, actualitat, també dades dels serveis municipals i informació sobre les mesures de prevenció Covid19.

La informació s’anirà actualitzant periòdicament.

José Manuel Cabada, regidor de Mobilitat i Transports, explica que Amb la posada en marxa de la pantalla informativa apropem informació útil a qui utilitzi el bus. Un nou pas que millora aquest servei, que després de 5 mesos de funcionament compta amb 1.800 usuaris de mitjana al mes.”

Aquest és el nou vehicle que el servei va posar en marxa al març d’enguany, un model nou que s’ha fabricat pel servei de Cunit i que disposa d’un Sistema de Geocalització GPS, un Purificador d’aire homologat  segons norma  UNE 100012, una catifa desinfectant, altres mesures de seguretat anticovid19 com una mampara de separació entre conductor i el passatge, un sistema de detecció de temperatura per als passatgers, farmaciola, gel hidroalcohòlic pels passatgers, aparells d’intervenció sanitària com un DEA (Desfibril·lador Extern Automàtic). A més, aquest vehicle incorpora un portabicicletes extern amb capacitat per a 2 bicis i USB pels passatgers.

Disposa a més d’un detector de manteniment de carril, un altre detector de fatiga per al conductor, un sistema de supressió de foc i un sistema de conducció ecodriver per a la reducció en el consum de combustible.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email