Dissabte 2 de maig, entra en vigor la Fase 0 del desconfinament progressiu i les noves instruccions dictades pel Ministeri de Sanitat.

Platges

A Cunit onegen les banderes vermelles a totes les platges com a mesura de prevenció i per a recordar a la ciutadania que no està permés el bany durant aquesta fase de la desescalada.

A partir del dissabte 2 de maig, a la platja s’hi pot anar a PASSEJAR, no a jugar amb la sorra ni a banyar-se. Sempre i quan estigui a menys d’1 km del domicili.
Sí estarà permesa la pràctica esportiva sempre que sigui a nivel individual i mantenint la distància de seguretat.

Imatge de El 2 de maig, comença la Fase 0 del Desconfinament 1

Esport
La pràctica esportiva individual està autoritzada sempre que es compleixin els següents requisits:

Està permesa l’activitat física no professional, a l’aire lliure de manera individual, a una distància de metre i mig d’altres persones. Està permès fer esport sense contacte amb tercers i dins del municipi.
Horaris: de 6 a 10h i de 20 a 23h. Sense límit de km dins del mateix municipi.

Recomanacions per abans, durant i després de la pràctica esportiva.

Passejar (no es pot agafar el cotxe)
Es regula més concretament com s’ha de sortir a passejar. De la restricció inicial d’una única persona adulta amb màxim 3 infants, a partir del dissabte 2 de maig, les noves instruccions són:

Imatge de El 2 de maig, comença la Fase 0 del Desconfinament 2

NO ESTÀ PERMÉS PASSEJAR EN FAMÍLIA

El Passeig de persones dependents i majors de 70 anys que hagin conviscut dins de la mateixa llar de confinament, serà de 10 a 12h i de 19h a 20h.

Pels menors de 14 anys, la franja per sortir a passejar amb una persona adulta és de 12 a 19h. Igual que fins ara, una persona adulta amb màxim 3 menors.

D’aquesta nova ordre, s’exclouen persones amb símptomes.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email