Aquest diumenge, 6 de maig tenim una nova oportunitat per a revaloritzar tots aquells objectes que guardem a la nostra llar i ja no utilitzem, i donar-los una segona vida.

El mercat es celebrarà al lloc habitual: les esplanades del c. dels Horts, 5 i 7, i estarà obert des de les 10 del matí fins a les 14 hores.

Els visitants podran passejar al voltant de la seixantena de parades instal·lades i gaudir de les compres i l’intercanvi d’objectes com llibres, discs, roba i complements, parament de la llar, petits electrodomèstics, jocs i joguines, instruments, material esportiu, entre molts d’altres articles útils i en bon estat.

En el marc del projecte municipal de foment del consum responsable i la prevenció i valoració de residus, us convidem a veure l’exposició ‘Qui embruta el mar?’ cedida per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) de Catalunya, que ens mostra els efectes que tenen els residus que generem i arriben al mar i com afecten l’ecosistema marí.Imatge de El 16è Mercat d'Intercanvi i 2a mà de Cunit ja és a punt per aquest diumenge -Consulteu el llistat de persones admeses- 1

LListat admesos 16a edició – 6 de maig de 2018 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email