Aquest diumenge, 6 de maig tenim una nova oportunitat per a revaloritzar tots aquells objectes que guardem a la nostra llar i ja no utilitzem, i donar-los una segona vida.

El mercat es celebrarà al lloc habitual: les esplanades del c. dels Horts, 5 i 7, i estarà obert des de les 10 del matí fins a les 14 hores.

Els visitants podran passejar al voltant de la seixantena de parades instal·lades i gaudir de les compres i l’intercanvi d’objectes com llibres, discs, roba i complements, parament de la llar, petits electrodomèstics, jocs i joguines, instruments, material esportiu, entre molts d’altres articles útils i en bon estat.

En el marc del projecte municipal de foment del consum responsable i la prevenció i valoració de residus, us convidem a veure l’exposició ‘Qui embruta el mar?’ cedida per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) de Catalunya, que ens mostra els efectes que tenen els residus que generem i arriben al mar i com afecten l’ecosistema marí. Imatge de El 16è Mercat d'Intercanvi i 2a mà de Cunit ja és a punt per aquest diumenge -Consulteu el llistat de persones admeses- 1

LListat admesos 16a edició – 6 de maig de 2018 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email