L’artista que hi ha darrere del cartell oficial del Carnaval de Cunit 2019 és la Lluna Manzanares, estudiant de 4t D de l’IES Ernest Lluch i Martí de Cunit. La temàtica d’enguany era “Carnaval de gel”, i els participants en podien fer una interpretació lliure.  Els estudiants del centre van presentar les il·lustracions originals en cartolines de mida A3 i representants de l’Ajuntament de Cunit i de l’ACCC van escollir la imatge guanyadora.

A més del cartell oficial, es van convocar dos concursos més. Aroa Porcelli, de 6èB de l’Escola Pompeu Fabra va ser escollida guanyadora del cartell infantil. D’altra banda, l’Escola SolCunit guanya el premi al millor mural infantil.

El lliurament dels premis es farà el dia 23 de febrer al Casal Municipal, coincidint amb la presentació del Rei la Reina del Carnaval de Cunit 2019. L’acte se celebrarà en dues sessions, a les 18 hores i a les 20 hores, i entremig es lliuraran els premis. L’entrada a la festa és gratuïta però cal recollir una invitació a l’Oficina de Turisme de Cunit (horari de 10 a 14 hores) o a Dancing Cunit (de 17 a 21 hores).

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email