En poques hores començarà la celebració de la Revetlla de Sant Joan, la nit més curta de l’any, amb una important tradició festiva i popular a Catalunya. Enguany però, està marcada per la situació actual arran de la pandèmia de la Covid19 i el moment de desescalada del confinament que s’ha viscut des del 14 de març.

La festa d’aquest Sant Joan 2020 haurà de ser més familiar, es recomana la celebració en grups reduïts, evitar les aglomeracions, i màxima responsabilitat alhora de fer ús de la pirotècnia. A més, cal insistir en la incompatibilitat de l’ús del gel hidroalcohòlic amb la manipulació de petards i coets.

Aquest any cal adaptar la festa a les normes sanitàries, per poder gaudir-la amb seguretat.

A Cunit, un total de 3 patrulles de la Policia Local, 8 persones de vigilància privada contractades per aquesta nit i el suport vital dels voluntaris i voluntàries de Protecció Civil, conformen el dispositiu de seguretat per vetllar que la nit més curta de l’any es pugui gaudir, però respectant les condicions excepcionals d’aquest any.

L’ajuntament de Cunit ha tancat les platges a la celebració de la revetlla, només hi haurà accés obert a les Guinguetes. A la platja no s’hi podrà entrar a partir de les 20h i fins les 6 de la matinada de demà 24 de juny. Per tant, no es poden fer pícnics, ni banyar-se, ni tampoc fer fogueres ni tirar coets. A més, les platges estaran il·luminades.

Ban normatiu.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email