• S’ofereixen una vintena de cursos d’idiomes, música, manualitats, ball, informàtica i fotografia, entre d’altres.
  • El període d’inscripció s’allargarà fins al 25 de gener i es realitzaran al mateix centre cívic.

Pel nou trimestre que anirà de febrer  a abril, el Centre Cívic Cal Cego ofereix una vintena de cursos i tallers. Alguns dels cursos són gratuïts mentre que d’altres tenen una quota d’inscripció. Algunes novetats d’aquest trimestre són els cursos d’Enquadernació artística, Cuina per a celíacs  i vegana, de balls llatins com Kizomba i Bachata i de Fotografia experimental.

Entre l’oferta d’activitats, n’hi ha llengües, com català, castellà, francès i anglès, Aquests cursos van adreçats a alumnes de diversos nivells.

Pel que fa a activitats manuals, hi ha diverses opcions de cursos de costura, que van des d’aprendre com funciona la màquina de cosir fins a tècniques més creatives com el patchwork i el crochet. A més, cursos de pintura, dibuix o d’enquadernació artística.

Pel que fa a activitats físiques, n’hi ha diverses de ball, de tècniques de relaxació i de tonificació.

Entre les activitats de a cuina, a Cal Cego es podrà aprendre rebosteria, i també es faran cursos específics com taller de cuina per a persones intolrants al glúten i de com fer àpats saludables per portar en la carmanyola a la feina, per exemple.

La fotografia i la informàtica també ofereixen diverses activitats com Retrats impactants, Fotografia experimental, o Inicació, així com diversos nivells d’informàtica.

L’oferta d’activitats musicals se centra en el curs de guitarra i de cant.

També hi ha opcions específiques per als que tenen mascotes:

Podeu consultar tota la informació sobre els cursos en aquest enllaç. Les inscripcions i pagament es realitzaran al Centre Cívil Cal Cego, en horari de 10 a 13.30 h. i de 16 a 20.30 h,  fins al 25 de gener.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email