Amb el nom d'”Operació Rulot”, la Guàrdia Civil i la Policia Local de Cunit han intervingut més de 700 plantes de marihuana en una operació conjunta aquest matí que ha tingut lloc en una zona urbana del municipi.

En l’actuació hi ha intervingut de manera coordinada agents de la Investigació Fiscal de la Guàrdia Civil i agents de la Policia Local de Cunit. Hi ha hagut 2 persones detingudes contra el cultiu de marihuana indoor. Es tracta d’una parella (home i dona) de nacionalitat albanesa. Les dues persones, a les quals se’ls imputa un delicte de tràfic de drogues i frau de fluid elèctric, passaran en les pròximes hores a disposició judicial.

En aquesta operació s’ha comptat amb la col·laboració de tècnics de la companyia distribuïdora de subministrament elèctric Endesa a l’hora de localitzar els punts de connexió il·lícita. Per al cultiu de la plantació, es feia servir energia elèctrica de forma fraudulenta a través de connexions irregulars a la xarxa amb un consum equivalent a més de 10 vivendes. La novetat és que tot i utilitzar sistemes de led de baix consum, s’ha aconseguit detectar el frau.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email