Engega una nova activitat sorgida de la ciutadania de Cunit. Es tracta d’una activitat que pretén crear guarniments de cara a les festes de Nadal. La idea ha sorgit d’un grup de persones aficionades al croixet que han volgut començar aquesta iniciativa amb prou temps d’antelació i així, setmana a setmana, crear peces amb aquesta tècnica per aconseguir una decoració que serà exposada al municipi durant el període festiu nadalenc. Es tracta doncs de treballar en un ambient de cooperació i esperit col·lectiu, on persones expertes en la tècnica del crotxet guiaran al grup de voluntaris per poder aconseguir aquest gran repte que ens hem proposat.

És una activitat que es portarà a terme els dilluns de 17 a 19h a la Plaça Catalunya de Cunit (Plaça del Casal o de l’Església), a partir del dilluns 3 de maig. Poden participar persones de totes les edats, tant si en saben com si no, ja que podran aprendre de la resta, només són necessàries les ganes de participar i una agulla de ganxet del número 3,5. La resta de material és proporcionat per l’Ajuntament.

L’activitat es realitzarà a l’aire lliure i complint amb totes les mesures de seguretat contra la Covid-19.

Tot i que és una activitat gratuïta i oberta a tothom, cal inscripció prèvia. Les inscripcions comencen el dimecres 28 d’abril i estaran obertes durant tot el període que duri l’activitat. Cal adreçar-se als Centres Cívics per formalitzar la inscripció.

L’ajuntament anima a cunitencs i cunitenques que hi vulguin a participar en aquest gran repte i a aconseguir un ambient nadalenc nascut de la població.

Per a més informació cal trucar als telèfons 977673281 o 977675978.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email