Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Enguany, la Cursa Sant Silvestre de Cunit va arribar a la seva XX edició i, amb l’objectiu de no perdre una cursa tan tradicional i arrelada en el nostre municipi per la situació de pandèmia actual de la COVID-19, es va realitzar en un format virtual entre els dies 21 de desembre de 2020 i 6 de gener de 2021.

En aquesta edició, entre la Cursa Sant Silvestre (5 Km) i la Menuda Sant Silvestre (2,5 Km), hi van participar més de 100 corredors.

Les classificacions en les diferents categories han estat:

  • 1r classificat Categoria Masculina: Oriol Ferre Cañellas (dorsal 129);
  • 1a classificada Categoria Femenina: Marina Travé Ferrer (dorsal 179);
  • 1r classificat Categoria Masculina +45: Cesc Balsells (dorsal 175);
  • 1a classificada Categoria Femenina +45: Esther Guill Rodríguez (dorsal 108).

A més, entre tots els participants de la cursa s’ha realitzat un sorteig de vals regal on els guanyadors han estat els dorsals 136, 181 i 609.

Tant els premis, com la bossa del corredor per a cada participant, es poden passar a recollir per les instal·lacions del CEM Els Joncs entre el 12 i el 15 de gener, en horari de 9:30 h a 13:30 h.

Aquesta edició, de nou, ha tingut un objectiu solidari, enguany a favor de Creu Roja, a qui se li ha fet arribar la totalitat de les aportacions dels participants.

Es destaca també la bona acollida i els comentaris positius de les persones que hi han participat respecte al traçat i l’alternativa per a desenvolupar una cursa amb un format SEGUR CONTRA LA COVID.

Amb aquesta valoració positiva, es manté l’esperança de tornar a la modalitat presencial aquest 2021.

Galeria d'imatges