Enguany, la Cursa Sant Silvestre de Cunit va arribar a la seva XX edició i, amb l’objectiu de no perdre una cursa tan tradicional i arrelada en el nostre municipi per la situació de pandèmia actual de la COVID-19, es va realitzar en un format virtual entre els dies 21 de desembre de 2020 i 6 de gener de 2021.

En aquesta edició, entre la Cursa Sant Silvestre (5 Km) i la Menuda Sant Silvestre (2,5 Km), hi van participar més de 100 corredors.

Les classificacions en les diferents categories han estat:

  • 1r classificat Categoria Masculina: Oriol Ferre Cañellas (dorsal 129);
  • 1a classificada Categoria Femenina: Marina Travé Ferrer (dorsal 179);
  • 1r classificat Categoria Masculina +45: Cesc Balsells (dorsal 175);
  • 1a classificada Categoria Femenina +45: Esther Guill Rodríguez (dorsal 108).

A més, entre tots els participants de la cursa s’ha realitzat un sorteig de vals regal on els guanyadors han estat els dorsals 136, 181 i 609.

Tant els premis, com la bossa del corredor per a cada participant, es poden passar a recollir per les instal·lacions del CEM Els Joncs entre el 12 i el 15 de gener, en horari de 9:30 h a 13:30 h.

Aquesta edició, de nou, ha tingut un objectiu solidari, enguany a favor de Creu Roja, a qui se li ha fet arribar la totalitat de les aportacions dels participants.

Es destaca també la bona acollida i els comentaris positius de les persones que hi han participat respecte al traçat i l’alternativa per a desenvolupar una cursa amb un format SEGUR CONTRA LA COVID.

Amb aquesta valoració positiva, es manté l’esperança de tornar a la modalitat presencial aquest 2021.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email