Inici inscripcionsFinal inscripcions
8 de setembre de 202216 de setembre de 2022
Inici del CursFinal del curs
3 d'octubre de 202221 de novembre de 2022

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

OBJECTIU:

L’objectiu és transmetre el concepte d’alimentació saludable des d’una perspectiva innovadora, aprendre i experimentar de forma pràctica com podem alimentar-nos de forma conscient, buscant l’equilibri entre menjar per plaer i alhora, cuidar la nostra salut. Durant el transcurs de les diferents sessions, respondrem a diferents qüestions com: Acostumes a menjar fora de casa i no saps com fer-ho de forma equilibrada? T’agraden molt els dolços i busques versions més saludables? Vols preparar còctels sense alcohol per compartir amb els amics o, fins i tot, amb els petits de la casa? Doncs aquest taller monogràfic de 3 dies és per a tu!

CONTINGUTS:

Sessions teòric-pràctiques orientades a millorar l’alimentació de la població de Cunit. Aprendrem, experimentarem i compartirem eines que ens ajudaran a alimentar-nos de forma conscient, saludable i satisfactòria.

3 d’octubre: Claus per menjar fora de casa de forma equilibrada.

14 de novembre: Taller pràctic de rebosteria saludable.

21 de novembre: Còctels sense alcohol per a tota la família.

MATERIAL QUE CAL TENIR:

  • 3 d’octubre – Claus per menjar fora de casa de forma equilibrada:

Marcadors (retoladors) aptes per pissarra blanca de colors (preferiblement verd, vermell i blau o negre)

  • 14 de novembre – Taller pràctic de rebosteria saludable:

“Toppings” que t’agradaria afegir a la teva crep (per exemple: maduixes i xocolata negra, nous i mel, iogurt natural i gerds, etc.)

OBSERVACIONS: Sessions personalitzades, és per això que aquest curs serà de màxim 8 persones. Hi ha previsió de repetir-lo per a la gent que s’hagi quedat sense plaça.

Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i de les instal·lacions i espais dels Centres Cívics.