Inici inscripcionsFinal inscripcions
4 de setembre de 202315 de setembre de 2023
Inici del CursFinal del curs
2 d'octubre de 202313 de novembre de 2023

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

OBJECTIU:

L’objectiu del taller és introduir la tècnica del mindfulness o atenció plena i la seva aplicació. És un curs introductori, no requereix experiència prèvia. Experimentarem exercicis eficaços i senzills basats en la meditació i l’autoconsciència per viure amb menys tensió, més iniciativa i creativitat. Aprendrem a relacionar-nos de forma directa amb allò que està passant a la nostra vida, aquí i ara, en el moment present.

CONTINGUTS:

Aquest taller consta de set sessions teòric-pràctiques orientades a millorar el benestar emocional de la població de Cunit. Aprofundirem en el coneixement experiencial del mindfulness per poder-lo aplicar al nostre dia a dia reduint l’estrès i incrementant el nostre benestar emocional.

Aquest curs va adreçat a usuaris que no hagin cursat aquest taller en els trimestres anteriors. De cara a l’any 2024 realitzarem la sessió de mindfulness avançat, dirigit a tots els que han fet aquest, l’inicial.

IMPARTEIX: Lídia Bou Padró – Psicòloga i Referent de Benestar Emocional Comunitari del CAP Cunit.

LLOC DE REALITZACIÓ: Centre Cívic Cal Cego.

MATERIAL QUE CAL TENIR: Estoreta i roba i calçat còmode.

OBSERVACIONS: Cal accedir a l’aula 10 minuts abans de començar la classe per tal de preparar-vos i començar la classe a l’hora. Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.