Inici inscripcionsFinal inscripcions
8 de gener de 202419 de gener de 2024
Inici del CursFinal del curs
29 de gener de 202419 de febrer de 2024

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

OBJECTIU:

Aquest taller està dirigit a persones preocupades per l’insomni. Des d’una mirada multidisciplinària, aprendrem i practicarem estratègies bàsiques per aconseguir que les persones que pateixen insomni o un son de baixa qualitat gaudeixin d’un descans més reparador i satisfactori. Mentre dormim el nostre cos desenvolupa activitats importants per al seu funcionament i a més, la qualitat del son té un impacte en la nostra salut física, mental i emocional, i comporta molts beneficis.

 CONTINGUTS:

Es tracta d’una sèrie de tallers pràctics amb diferents professionals del CAP Cunit, dirigits a la millora de l’insomni:

  • 29 de Gener   L’activitat física i el son
  • 5 de Febrer   Alimentació i descans
  • 12 de Febrer  El insomni pot afectar la salut oral
  • 19 de Febrer  Tècniques de relaxació i higiene del son

 IMPARTEIX: Alba Herrera (fisioterapeuta), Mireia Garcia (dietista-nutricionista), Andréia Dos Santos (higienista bucodental) i Lidia Bou (psicòloga i referent de benestar emocional).

LLOC DE REALITZACIÓ: Centre Cívic Cal Cego.

MATERIAL QUE CAL TENIR: els dies 29 de gener i 19 de febrer caldrà portar estoreta i roba i calçat còmode.

OBSERVACIONS: Cal accedir a l’aula 10 minuts abans de començar la classe per tal de preparar-vos i començar la classe a l’hora. Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.