Inici inscripcionsFinal inscripcions
11 de març de 202427 de març de 2024
Inici del CursFinal del curs
3 d'abril de 202412 de juny de 2024

El curs es realitzarà:

Preu: 43.00 €

Descripció del Curs

OBJECTIU:

– APRENDRE A UTILITZAR I CONSERVAR LES NOSTRES MÀQUINES DE COSIR: Conèixer quin tipus d’ajustos (tensió, pressió, tipus i llarg de puntada…) s’han de fer servir depenent del projecte a realitzar (frunzits, vores, butxaques, traus, acabats…) i dels materials emprats (teixits, fils, elàstics…).

– APRENDRE I APLICAR LES TÈCNIQUES BÀSIQUES DE COSTURA: Elaborar patrons (marges de costura, sentit de la roba, piquets…), tallar correctament els teixits, saber quan i a on s’han de donar puntades a mà, fer rematades i arranjaments, elaborar butxaques …

CONTINGUTS:

El curs es planteja com a taller obert perquè cadascuna de les persones assistents puguin realitzar els seus propis projectes adaptats al seu nivell. També hi ha propostes d’exercicis d’iniciació perquè aprengueu les diferents tècniques bàsiques de costura: cosetes per a la caixa de costura, un objecte que substitueixi a un producte d’un sol ús, davantal, un barret o el que proposeu.

IMPARTEIX: Marina Salgado.

MATERIAL QUE CAL TENIR: Per a les persones que sigui la seva primera classe no cal que porteu la vostra màquina de cosir, però sí el manual si el teniu. Farem una classe teòrica de presentació i d’iniciació.

Portar el que tingueu a casa per a posar en la vostra caixa de costura però no compreu res encara. Parlarem dels materials i de les eines aquest primer dia.

Per a les que continueu amb el curs portar el que tingueu sense acabar o el que vulgueu iniciar. Ens veiem entre costures!

OBSERVACIONS: Cal accedir a la classe 15 minuts abans per tal de preparar-vos i començar la classe a l’hora. Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.