Inici inscripcionsFinal inscripcions
8 de gener de 202419 de gener de 2024
Inici del CursFinal del curs
23 de gener de 202419 de març de 2024

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

OBJECTIU:

Completar i desenvolupar l’experiència de tocar la guitarra. Dirigit a persones que ja s’han iniciat al món de la guitarra de manera molt bàsica. 

CONTINGUTS:

Ampliar i desenvolupar els coneixements de l’instrument. Aprendrem teoria musical. Definirem els estils musicals practicant amb la guitarra.

Curs adreçat a persones que ja s’han iniciat al món de la guitarra. A l’inici del taller, el professor farà unes petites proves per tal d’adaptar els coneixements al nivell del grup.

 IMPARTEIX: Dantcho Ivanov

LLOC DE REALITZACIÓ: Centre Cívic Cal Cego

MATERIAL QUE CAL TENIR: Guitarra espanyola o acústica i fulles de pentagrama.

OBSERVACIONS:  Les classes es realitzaran amb un màxim de 8 alumnes inscrits. Cal accedir a l’aula 10 minuts abans de començar la classe per tal de preparar-vos i començar la classe a l’hora.

Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.

La persona professional de la guitarra que imparteix el taller, ho fa de manera voluntària. El seu objectiu és contribuir a fer comunitat i compartir la seva experiència musical amb persones.