Inici inscripcionsFinal inscripcions
11 de març de 202427 de març de 2024
Inici del CursFinal del curs
4 d'abril de 202413 de juny de 2024

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

OBJECTIU:

Assolir uns coneixements mínims que puguin ser d’utilitat, basats en conceptes del dia a dia.

Començant des de 0, anirem adquirint nocions de vocabulari, gramàtica, construccions de frases senzilles, converses en situacions del dia a dia, com ara saber fer-se entendre si vas de viatge, per a la teva feina o simplement pel plaer d’aprendre.

CONTINGUTS: 

Ortografia, gramàtica, pronunciació, expressions, converses, vocabulari en general i lectures de fàcil comprensió. Curs adreçat a gent que no hagi fet mai francès.

IMPARTEIX: Marta Solé.

MATERIAL QUE CAL TENIR: Llibret i bolígraf per a prendre apunts.

OBSERVACIONS: Cal accedir a l’aula 10 minuts abans de començar la classe per tal de preparar-vos i començar la classe en hora. Es requereix assistència continuada i un veritable interès en aprendre. A les persones que faltin 2 dies, se’ls cursarà la baixa immediata.

Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.

La persona professional de francès que imparteix el taller, ho fa de manera voluntària. El seu objectiu és contribuir a fer comunitat i compartir la seva experiència lingüística amb les persones.