Inici inscripcionsFinal inscripcions
4 de setembre de 202315 de setembre de 2023
Inici del CursFinal del curs
21 de setembre de 202314 de desembre de 2023

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

00OBJECTIU:

L’objectiu és tenir un nivell de francès bàsic per arribar a un grau cada cop més avançat, tot respectant que alguns alumnes ja tenen un nivell força alt i cal mantenir-lo.

CONTINGUTS:

Vocabulari, expressions, lectures, converses, traduccions … Curs adreçat a gent que ja tingui un nivell mig de francès.

IMPARTEIX: Marta Solé.

LLOC DE REALITZACIÓ: Centre Cívic Cal Cego

DIES DE REALITZACIÓ: Els dijous del 21 de setembre al 14 de desembre, excepte el 12 d’octubre i el 7 de desembre.

MATERIAL QUE CAL TENIR: Llibret i bolígraf per a prendre apunts. Durant el curs necessitarem algunes fotocòpies que es podran fer al propi centre cívic.

OBSERVACIONS: Cal accedir a l’aula 10 minuts abans per tal de preparar-vos i començar la classe en hora. El primer dia, la professora farà un tast de coneixements per tal de conèixer el nivell del grup. Es requereix assistència continuada i un veritable interès en aprendre. A les persones que faltin 2 dies, se’ls cursarà la baixa immediata.

Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.

La persona professional de francès que imparteix el taller, ho fa de manera voluntària. El seu objectiu és contribuir a fer comunitat i compartir la seva experiència lingüística amb les persones.