Inici inscripcionsFinal inscripcions
11 de març de 202427 de març de 2024
Inici del CursFinal del curs
4 d'abril de 202413 de juny de 2024

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

OBJECTIU:

L’objectiu és anar perfeccionant el nivell de francès bàsic per arribar a un grau cada cop més avançat, tot respectant que alguns alumnes ja tenen un nivell força alt i cal mantenir-lo.

 CONTINGUTS:

Ampliació de vocabulari, expressions, lectures, converses, traduccions, dictats … Curs adreçat a gent que ja tingui un nivell mig de francès.

IMPARTEIX: Marta Solé.

MATERIAL QUE CAL TENIR: Llibret i bolígraf per a prendre apunts. Durant el curs necessitarem algunes fotocòpies que es podran fer al propi centre cívic.

OBSERVACIONS: El primer dia, la professora farà un tast de coneixements per tal de conèixer el nivell del grup. Cal accedir a l’aula 10 minuts abans de començar la classe per tal de preparar-vos i començar la classe en hora. Es requereix assistència continuada i un veritable interès en aprendre. A les persones que faltin 2 dies, se’ls cursarà la baixa immediata.

Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.

La persona professional de francès que imparteix el taller, ho fa de manera voluntària. El seu objectiu és contribuir a fer comunitat i compartir la seva experiència lingüística amb les persones.