Inici inscripcionsFinal inscripcions
11 de març de 202427 de març de 2024
Inici del CursFinal del curs
13 de maig de 202413 de maig de 2024

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

OBJECTIU:

El Pla operatiu per prevenir els efectes de la calor sobre la salut (POCS) a Catalunya és un pla estacional que s’activa anualment.

Està coordinat per l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) i el Servei Català de la Salut, i compta amb la participació de més d’una quinzena d’entitats.

L’objectiu d’aquest taller és transmetre la importància d’una hidratació suficient i saludable com a mesura preventiva per a reduir el risc de deshidratació i/o cops de calor durant els mesos més calorosos de l’any. Durant el transcurs de la sessió, aprendrem a identificar els primers signes de deshidratació i experimentarem amb diferents begudes refrescants.

CONTINGUTS:

Sessió teòric-pràctica orientada promoure la salut i una bona hidratació a la població de Cunit.

Aprendrem, experimentarem i compartirem eines que ens ajudaran a hidratar-nos de forma conscient, saludable i satisfactòria.

IMPARTEIX: Mireia Garcia, Dietista – Nutricionista del CAP Cunit

MATERIAL QUE CAL TENIR: Paper i bolígraf per poder prendre anotacions.

OBSERVACIONS: Cal accedir a l’aula 10 minuts abans de començar la classe per tal de preparar-vos i començar la classe en hora. Es requereix assistència i en cas de no poder assistir cal avisar al centre al més aviat possible perquè una altra persona pugui aprofitar la plaça vacant.

Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.