Inici inscripcionsFinal inscripcions
4 de setembre de 202315 de setembre de 2023
Inici del CursFinal del curs
29 de setembre de 202324 de novembre de 2023

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

Els jocs al carrer són jocs que provenen de la tradició popular i s’han conservat en el temps passant de generació en generació. Són un element important i integral de la nostra cultura, que forma part de la nostra societat.

Volem apropar als vostres infants a alguns jocs tradicionals als quals hem jugat tantes vegades i que ens porten tants bons records!

Els DIVERDIVENDRES són una oportunitat per a obrir-los a noves experiències!

Activitat gratuïta adreçada a infants de 5 a 12 anys, els divendres del 29 de setembre al 24 de novembre, de 17 a 18h al Centre Cívic Casal Municipal.

PROGRAMACIÓ:

29 SETEMBRE: JUGAREM ALS MÉS TRADICIONALS!

Els jocs de tota la vida! Com la xarranca, les gomes, pedra-paper-tisora, gallineta cega, joc amb cordills a les mans, pica paret…

6 D’OCTUBRE: JOCS TRADICIONALS DE CÓRRER I DE PILOTA.

Coneixerem i jugarem a diferents jocs tradicionals de pilota i de córrer, com la bomba, el mataconills, terra mar i aire, polis i cacos…

20 D’OCTUBRE: JOCS DE CUNCANYA.

Seguirem tradicionalment amb jocs de cucanya com estirar la corda, les bitlles tradicionals, el mocador…

3 DE NOVEMBRE: MALETA DELS JOCS DE TAULA.

Fins fa ben poc, els jocs de taula es reduïen als “de tota la vida”, als quals hem jugat amb els nostres pares, germans i avis. Actualment disposem d’un ventall més ampli amb temàtiques i modalitats molt diverses!

10 DE NOVEMBRE: FEM UNA MANUALITAT. 

A través de les manualitats i la creativitat, canalitzem pensaments i sentiments i els expressem a través dels colors, les formes i les arts plàstiques.

17 DE NOVEMBRE: CELEBREM EL DIA DELS DRETS DELS INFANTS.

El dia 20 de novembre és el dia dels drets dels infants, i ho celebrarem fent una activitat per prendre consciència de que tots els infants tenen els seus drets, així com jugar i realitzar activitats de lleure.

24 DE NOVEMBRE: KARAOKE.

Farem una cloenda amb el karaoke cantant els grans èxits del moment. Hi haurà berenar per a tots els infants del Diverdivendres!