OBJECTIU:
Aprendrem a cuinar receptes molt fàcils i nutritives amb verdures, peix i carn i farem també receptes dolces per endolcir el dia.
CONTINGUTS:
- Presentació del curs i de les receptes que treballarem.
- Explicació de la recepta mentre la treballem
- Elaboració del plat
- Degustació
Receptes que farem:
- Dia 6/05 Empanades de verdures
- Dia 13/05 Batuts de fruita i galetes de civada
- Dia 20/05 Pasta de colors amb salsa de tomàquet
- Dia 27/05 Mini pizza individual amb verdures i formatge.
DIES DE REALITZACIÓ: Tots els divendres del mes de maig: 6, 13, 20 i 27 de maig.
MATERIAL QUE CAL TENIR: Davantal i ganes de passar-ho bé!
OBSERVACIONS: En cas de patir alguna al·lèrgia i/o intolerància, s’ha d’avisar al centre abans de començar el curs.
L’ús de la mascareta serà d’ús obligatori durant tota l’estada al centre.