Inici inscripcionsFinal inscripcions
4 de setembre de 202315 de setembre de 2023
Inici del CursFinal del curs
20 de novembre de 202311 de desembre de 2023

El curs es realitzarà:

Preu: Gratuït

Descripció del Curs

OBJECTIU:

L’objectiu d’aquest taller-monogràfic és transmetre el concepte d’alimentació saludable des d’una perspectiva innovadora, aprendre i experimentar de forma pràctica com podem alimentar-nos de forma conscient, buscant l’equilibri entre menjar per plaer i, alhora, cuidar la nostra salut. Durant el transcurs de les diferents sessions, respondrem a diferents qüestions com: Què ens diuen les etiquetes dels productes alimentaris? Sabries com planificar el teu propi menú setmanal adaptat als teus gustos i necessitats? Vols aprendre a preparar uns aperitius nadalencs deliciosos?

CONTINGUTS:

Aprendrem, experimentarem i compartirem eines que ens ajudaran a alimentar-nos de forma conscient, saludable i satisfactòria:

20 de novembre: Tips per conservar el aliments.

27 de novembre: Avui per sopar…capricis de carbassó amb salmó!
11 de desembre: Aperitius nadalencs.

IMPARTEIX: Mireia Garcia, Dietista – Nutricionista del CAP Cunit.

LLOC DE REALITZACIÓ: Centre Cívic Cal Cego.

MATERIAL QUE CAL TENIR:

  • 20 de novembre: Tips per conservar els aliments: Paper i bolígraf per poder prendre anotacions.
  • 27 de novembre: Avui per sopar… capricis de carbassó i salmó!

Ingredients: 6-8 llamines (tires) de carbassó (ja cuinat: escaldat o a la planxa), 2-3 talls salmó fumat, 2 cull. soperes mató o formatge fresc o “untable”, 1 cull. sopera parmesà en pols, pebre o espècies al gust, 1 cull. festucs picats (o fruits secs al gust).

Material: ganivet i taula per tallar, got/bol per preparar la massa, llengua de gat, cullera postres, recipient per emportar-nos la preparació.

  • 11 de desembre:

Ingredients: Aperitius nadalencs Ingredients: 6 xerris, 6 boletes mozzarella, 1-2 branques romaní, oli d’oliva (o aromatitzat de romaní), , 2-3 torrades (tipus canapè), 1 pera petita, 1 cull. Sopera formatge blau, 3-4 nous picades, formatge (al gust, el tallarem a daus), cogombre, pebre o espècies al gust.

Material: 2-3 pals de “broqueta”, ganivet i taula per tallar, cullera de postres, mandolina (si és possible), recipient per prendre possible sobrant.

OBSERVACIONS: Cal accedir a l’aula 10 minuts abans de començar la classe per tal de preparar-vos i començar la classe a l’hora. Cal tenir un comportament respectuós, cívic i de tolerància envers amb els companys i companyes de l’aula, talleristes, personal treballador i dels espais dels Centres Cívics.