L’Institut engega una iniciativa d’agraïment als col·lectius professionals que continuen treballant durant el confinament.

Des de l’Institut Ernest Lluch i Martín s’està duent a terme una iniciativa de suport i agraïment als col·lectius que continuen treballant durant el confinament com són els treballadors dels supermercats, cossos de seguretat, personal sanitari i, en definitiva, totes aquelles persones que es han continuat treballant en primera línia durant la pandèmia.

L’objectiu de la iniciativa és oferir a l’alumnat un espai per mostrar l’agraïment a aquelles persones que estan jugant-se la seva salut per tal d’assegurar els serveis essencials. D’aquesta manera, nois i noies de tots els nivells de l’educació secundària obligatòria estan creant cartells, vídeos i textos que es troben recopilats en la següent pàgina web: #CunitUsDónaLesGràcies. Aquesta web es compartirà amb hospitals, residències i altres institucions per tal de fer-los-hi arribar aquest missatge d’agraïment i solidaritat.

Us convidem a enviar les vostres propostes i a compatir el web a les vostres xarxes socials amb el hashtag #CunitUsDonaLesGràcies.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email