L’ajuntament de Cunit i en el seu nom, l’alcaldessa Dolors Carreras, vol agraïr a tots els grups de veïns i veïnes que estan confeccionant a casa mascaretes i bates d’un sol ús.

L’alcaldessa agraeix moltíssim totes aquestes aportacions “en aquests moments qualsevol aportació es benvinguda, es tracta de sumar entre els recursos que pot aconseguir l’Ajuntament i les donacions i bones accions de la ciutadania”. 

Avui s’està fent el repartiment a residències de gent gran tant de part del material adquirit per l’ajuntament com de les mascaretes casolanes.

Tot i que les mascaretes casolanes no poden utilitzar-se en l’àmbit sanitari, sí que són un complement per a altres usos tal i com mostra aquest video del departament de Salut.

Es recorda que les mascaretes adquirides per l’Ajuntament estan adreçades a l’ús professional de cossos de seguretat i personal que està realitzant els serveis essencials.

Fotografies de mascaretes i bates cedides per l’Ainhoa, una de les veïnes de Cunit que junt amb un grup de 7 persones més estan confeccionant tant bates com mascaretes a casa.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email