El passat dimecres una delegació de l’Ajuntament de Cunit formada pel regidor de Turisme i Patrimoni, en Jaume Casañas i en Sergi Rovira, treballador d’un pla d’ocupació a Turisme i Patrimoni, van visitar els municipis de Santa Coloma de Queralt, Querol i Bellprat amb la finalitat de donar continuïtat al projecte de la Ruta de la Transhumància que hi ha entre els municipis de Cunit i Santa Coloma de Queralt i de la importància vertebradora que suposa entre els pobles de l’interior i de la costa.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que “aquest és un pas més que ens permet seguir recopilant informació i més detalls de la Ruta de la Transhumància. A Cunit i a la resta de municipis per on passava, va tenir molta importància en la vida diària de les diferents poblacions. Avui en dia, cal posar en valor la nostra història i mantenir vius episodis de vida, com aquest. Dono les gràcies per l’acolliment de Sta Coloma i de Bellprat, per haver rebut el projecte amb entusiasme i valorar-lo positivament“.

A Cunit ja es disposa d’un cartell informatiu en el km.0 i la intenció és que tots els municipis incorporin aquests elements de senyalització turística sobre la ruta.

Els hi van atendre la Regidora de Turisme de Santa Coloma de Queralt, la Montserrat Oranias Recasens, la Regidora de Cultura de Querol, la Roser Burzón González i una representant de l’Ajuntament de Bellprat.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email