El Consell Comarcal del Baix Penedès ha d’iniciar el proper 16 de desembre el programa Enfeina’t a la comarca. Aquest programa permetrà contractar persones que actualment es troben a l’atur.

Poden ser destinatàries les persones en situació de desocupació de llarga durada, és a dir, persona en desocupació de llarga durada és la persona demandant inscrita a l’Oficina de Treball un mínim de 12 mesos, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos que compleix aquesta condició i que compleixin tots els requisits legals per a poder formalitzar un contracte de treball en el moment de la seva signatura.

El període per a presentar les sol·licituds per als interessats serà d’avui dilluns 25 fins dimecres 27 de novembre, de 9.00 a 14.00 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès, per a 16 ofertes (12 peons i 2 auxiliars administratius/ves). Aquestes ofertes estaran distribuïdes als 14 municipis de la comarca.

Per a la resta de places (1 monitor de lleure per a gent gran i 7 places d’auxiliar administratiu/va) el període per presentar sol·licituds serà de dilluns 2 fins dimecres 4 de desembre, de 9.00 a 14.00 hores al Consell Comarcal del Baix Penedès. En aquest cas el lloc de treball pel monitor serà Masllorenç, i les places d’auxiliar administratiu seran al Consell Comarcal del Baix Penedès.

Les persones interessades han de presentar al Consell Comarcal la sol·licitud i els següents documents: document d’identitat, currículum vitae, certificat de vida laboral recent.

Aquest programa es realitza amb la col·laboració dels 14 ajuntaments de la comarca, i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Servicio Público de Empleo Estatal (SEPE).

Per a més informació adreceu-vos al Consell Comarcal del Baix Penedès o als ajuntaments de la comarca.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email