En aquesta època de l’any, l’esperit nadalenc arriba a Cunit, concretament, va ser divendres dia 1 de desembre quan la plaça de la Vila i els carrers més cèntrics es van omplir de gom a gom per a veure en directe l’encesa de l’enllumenat nadalenc del municipi.

La plaça de la Vila va ser el punt central del moment de l’encesa de les llums de Nadal, aquest any hi ha més elements i també són totalment diferents a altres temporades. Com en els darrers anys, les famílies poden trobar figures gegants il·luminades a diversos punts del municipi.

El tió ja va arribar al Bosc de Cal Ros

El Tió, la tradicional figura nadalenca, va ser el protagonista d’una activitat participativa de famílies senceres qui van anar fins al Bosc de Cal Ros a veure si havia arribat el de cada nen i nena. Aquest any, aquesta iniciativa ja s’ha consolidat com a una de les més participatives, hi va haver esmorzar, ruta fins al Bosc, i fi de festa a la plaça del Casal.

La campanya de Nadal i Reis a Cunit ha començat a Cunit, la pròxima parada serà dissabte 9 de desembre, amb un dia ple de noves propostes i més màgia nadalenca, amb actuacions i amb una nova projecció del videomapping nadalenc a la façana de l’església.

Per a més informació sobre les pròximes activitats i esdeveniments de les festes, us convidem a seguir les xarxes socials de l’Ajuntament de Cunit i a visitar el lloc web oficial cunit.cat

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email