Cunit signa el Conveni Corner 2024 amb el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona per a participar en fires nacionals i internacionals

Avui, dimarts 13 de febrer l’Ajuntament de Cunit ha signat el conveni de participació en fires de turisme nacionals i internacionals.
El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona coordina cada any la participació dels municipis que pertanyen territorialment a la marca Costa Daurada a les diferents fires així com altres accions de promoció i campanyes de publicitat en diferents mitjans a través de la signatura d’un conveni.

Jaume Casañas, regidor de Turisme de l’ajuntament de Cunit, ressalta la importància d’aquesta signatura: ”
La Regidoria de Turisme i Patrimoni Renovem aquest acord que tants beneficis aporta a Cunit, a nivell de promoció i també d’atracció de nous visitants. Continuem apostant pel turisme com a motor de promoció de les nostres qualitats com a poble”.

participarà en les següents fires de turisme:
Còrner Nacional:
– Fitur. Feria internacional de turismo de Madrid
– B Travel (Barcelona)

Còrner Fires Internacionals
– WTM. Londres
– ITB. Berlin

El públic visitant d’aquestes fires podrà disposar del catàleg turístic sobre el nostre municipi i així conèixer la nostra destinació i els seus atractius per a triar-la com a destinació de les seves vacances.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email