Cunit acollirà el Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en la Competició Individual Lliure femenina i masculina que se celebrarà del 4 al 8 de desembre en les categories cadet, juvenil, júnior i sènior al Pavelló Municipal Els Joncs.

Es tracta de la primera competició d’aquesta disciplina esportiva que s’organitzarà al nostre municipi assumint el repte d’organitzar un Campionat d’Espanya.

Cunit compta amb experiència en l’organització de Campionats de Catalunya i competicions autonòmiques en altres disciplines com el voleibol i el basquetbol, però aquesta serà la primera vegada que acollirà un Campionat d’Espanya.

S’espera la participació d’uns 200 esportistes vinguts d’arreu del territori estatal que competiran per aconseguir pujar al podi.

L’Ajuntament de Cunit signarà un conveni de col’laboració amb la Federació Espanyola de Patinatge per tal de garantir accions similars els propers 2 anys. D’aquesta forma, es seguira treballant en el posicionament de la imatge de Cunit a través de l’esport i de la dinamització econòmica i social amb actes o esdeveniments esportius.

En l’organització participarà l’Ajuntament de Cunit i el Club Cunit Artistic Skating MR, club de nova creació al municipi i que ja compta amb patinadors de base i de competició, amb un gran bagatge en la modalitat i nombrosos èxits dintre del món del patinatge artístic.

La competició Individual Lliure és una disciplina de gran vistositat que té com a objectiu principal barrejar els moviments de dansa amb la sincronització del moviment de tot el cos. Es tracta d’aconseguir la combinació perfecta, trobant una gran diversitat de moviments, salts, piruetes, figures, etc.

Tenint en compte la situació actual i les normatives per la COVID-19, la competició es realitzarà a porta tancada, però es podrà seguir en directe per streaming, de manera totalment gratuïta, en FEP-TV. Aquesta retransmissió podrà ser seguida a qualsevol indret del món.

L’edició d’aquest any tindrà lloc en dues seus: Cunit i Torredembarra. La localitat veïna de Torredembarra serà la seu de la competició de ‘SoloDance‘ i Patinatge artístic en línia femenina i masculina.

L’Ajuntament de Cunit amb aquest Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic, fa un salt qualitatiu en l’organització d’esdeveniments, i treballa per la promoció turística, comercial i social. L’esport i en concret els esdeveniments esportius de més envergadura han de servir per projectar la imatge del nostre municipi, creant oportunitats de negoci, d’incentivació del teixit comercial i la implantació de la pràctica esportiva com a element de dinamització i projecció global.

Cal no oblidar que el nostre municipi acull Campionats de Catalunya de Volei Platja, Campus de la selecció Catalana de Bàsquet, Torneig de Seleccions de Bàsquet, partits internacionals de Futbol amb la col·laboració de les entitats esportives del municipi (AB. Cunit, CV Cunit, FC Cunit…)

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email