Cunit acollirà del Campionat d’Espanya de Gimnàstica Aeròbica Divina Seguros els pròxims dies 15, 16, 17 i 18 de juny al pavelló municipal Els Joncs.

Més de 400 gimnastes participaran en aquest campionat representant a més de 20 clubs i a les federacions de Catalunya, Castilla la Mancha, Comunitat Valenciana, Castilla y León, Madrid i País Basc, totes elles competint per aixecar el títol de campiones d’Espanya.

El Campionat tindrà el seu tret de sortida el dimecres 14 de juny amb la presentació oficial del Campionat on a banda del Consistori, assistirà el president de la Real Federación Española de Gimnasia, Jesús Carballo.

El dijous dia 15 a la tarda i el divendres 16 al matí es realitzaran els entrenaments oficials per donar el tret de sortida amb la desfilada inaugural el divendres 16 a les 16:20 h de la tarda i tot seguit s’inicia la competició.

L’accés de públic al Campionat serà gratuït, tot condicionat a l’aforament de la instal·lació, així que esperem que la ciutadania de Cunit i tots aquells visitants que ho desitgen puguin passar una estona a gaudir d’aquest Campionat i del nivell dels i les esportistes participants.

Amb esdeveniments d’aquest calatge, l’ajuntament continua en la línia de potenciar l’esport i dinamitzant el municipi.

El Campionat serà retransmès per streaming al canal oficial de la RFEG i per Esport+TV.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email