Aquest matí ha tingut lloc la primera reunió de treball del projecte del Camí Ramader de la Marina, al qual s’ hi va sumar l’ajuntament el passat mes de setembre.

L’alcalde Jaume Casañas i la regidora de Turisme, Beatriz Luque, han mantingut la primera trobada amb Xavi Domènech, responsable tècnic del projecte, en la qual s’han posat damunt la taula aspectes sobre les actuacions a curt i a més a llarg termini.

Els primers avanços tractats avui s’han centrat en el disseny de l’enllaç del camí per la costa des de Sitges fins a Cunit i també en sentit nord, des dels Monjos fins a Cunit passant per Torrelletes i Clariana.

Una de les novetats que es posaran en marxa és una proposta pedagògica destinada a les escoles per tal de fomentar el coneixement d’aquest camí i totes les sinergies que hi tenen lloc.

Jaume Casañas, explica que “a més, li donarem valor amb la creació de cartografia específica d’aquest Camí tan important per la nostra història que uneix la Cerdanya i Cunit”. Per la seva banda, Beatriz Luque incideix en l’opció turística “que suposa comptar amb aquesta iniciativa activa com a proposta tant per totes les persones que visiten el nostre municipi com per tots els cunitencs i cunitenques”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email