Avui, 19 d’octubre, és el Dia Mundial contra el càncer de mama. L’objectiu d’aquesta celebració és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia, que esdevé el tumor més freqüent en dones arreu del món. De fet, segons dades de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), l’any 2020 se’n van registrar més de 2,2 milions de casos i prop d’una de cada 12 dones el patirà al llarg de la seva vida.

Amb motiu d’aquest dia, la regidoria d’Igualtat i Dona ha dut a terme un treball per donar a conèixer el projecte “Mechones Solidarios” a les perruqueries de Cunit.

Aquest projecte va néixer l’octubre de 2013 a Andalusia i el seu objectiu principal és ajudar a fer front a les conseqüències estètiques del tractament de quimioteràpia i establir relacions de  recolzament i ajuda a les persones afectades.

No només proporcionant-les una perruca de màxima qualitat feta a mida, com són les perruques de cabell natural, sinó també millorant la seva autoestima, la qual cosa les ajudarà per superar la malaltia. 

Qualsevol persona o perruqueria pot col.laborar amb aquest projecte (fent donacions de cabell o perruques en el cas de les persones particulars o fent-se perruqueria solidària i recollir les donacions de cabell, realitzant talls solidaris els diners dels quals vagin a parar a Mechones Solidarios, etc.).

 

I gràcies a aquest treball, us fem saber que a partir d’aquest mes d’octubre, Cunit ja té la seva primera perruqueria solidària contra el càncer. Es tracta de la perruqueria ADANA ESTILISTES, situada a l’Avinguda Barcelona, 167 de Cunit. Qualsevol persona que vulgui donar cabell ho pot fer a través d’aquest centre.

 

A més a més, l’Ajuntament de Cunit il.luminarà la façana del consistori de color rosa durant el vespre i nit del 19 d’octubre amb motiu d’aquesta commemoració.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email