Cunit ha rebut 2.452,82€ de la recaptació de la taxa turística corresponents al quart trimestre del 2019, primer, segon i tercer trimestre del 2020. La recaptació ha disminuit respecte altres anys donat l’inici de la pandèmia per Covid-19 al mes de març de l’any passat lo que va suposar una disminució dràstica en l’arribada de turistes al nostre municipi.

Aquesta taxa és un impost, per pernoctació i persona, que recapten els allotjaments turístics i gestiona la Generalitat de Catalunya. Després, es retorna la meitat d’aquesta taxa a les institucions corresponents que l’han d’invertir en accions i actuacions relaciones amb el turisme.

Actualment, a Cunit hi ha diversitat d’allotjaments turístics. A més dels dos hotels, un hostal, el càmping i el complex turístic Can Torrents, hi ha més de 250 llicències d’habitatge d’ús turístic (HUTs).

Des de l’oficina de turisme es facilita tota la informació necessària als propietaris d’habitatges d’ús turístic que els vulguin donar d’alta al registre de la Generalitat de Catalunya per a poder legalitzar l’activitat.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email