Cunit ha rebut 7.335,90€ de taxa turística corresponent al 2n i 3r trimestre del 2019. Aquesta quantitat suposa un increment del 28,70% respecte el mateix període del 2018.

Aquesta taxa és un impost, per pernoctació i persona, que recapten els allotjaments turístics i gestiona la Generalitat de Catalunya. Després, es retorna la meitat d’aquesta taxa a les institucions corresponents que l’han d’invertir en accions i actuacions relaciones amb el turisme.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que “aquesta és una bona notícia per Cunit, demostra que el turisme que rebem augmenta any rere any. Aquesta és una perspectiva que no podem perdre de vista i hem de seguir mantenint els nostres actius i creant-ne de nous per continuar en aquesta mateixa línia“.

Actualment, a Cunit hi ha diversitat d’allotjaments turístics. A més dels dos hotels, un hostal, el càmping i el complex turístic Can Torrents, hi ha més de 250 llicències d’habitatge d’ús turístic (HUTs).

Des de l’oficina de turisme es facilita tota la informació necessària als propietaris d’habitatges d’ús turístic que ho vulguin donar d’alta al registre de la Generalitat de Catalunya per a poder legalitzar l’activitat.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email