Aquest 2022, Cunit celebrarà el Carnaval de manera diferent a com és habitual en la població. Ja al mes d’octubre es va anunciar que per precaució i per evitar contagis, s’acordava no celebrar la Gran Rua de Carrosses i Comparses. Una decisió conjunta entre Ajuntament i la Coordiandora, que no significa ni molt menys renunciar a compartir un dels sentiments més arrelats al municipi.

De forma conjunta amb la Coordinadora de Colles del Carnaval de Cunit, l’Ajuntament ha programat un seguit d’activitats sobretot destinades a què les famílies gaudeixin i passin aquestes dates tan especials mantenint l’esperit del Carnaval.

Dissabte, 26 de febrer, Sa Majestat el Rei Carnestoltes farà una passejada pels carrers del Nucli Antic acompanyat d’una animació molt carnavalera i també d’una desfilada de disfresses a càrrec de la Coordinadora de Colles. Les famílies que s’apropin a la Pl del Casal podran participar dels Tallers de maquillatge i animació.

La mainada tindrà la Festa del Confeti diumenge 27 de febrer a partir de les 17:30h a la Pista Coberta de l’escola Pompeu Fabra on també hi haurà un espectacle infantil amb “CatRock en família” i berenar pels nens i nenes.

Cunit vol lluir de Carnaval i per això la Coordinadora de Colles torna a posar en marxa el Concurs de Balcons. Qui vulgui pot inscriure’s fins el 23 de febrer. A més, tant el balcó de l’Ajuntament com el del Casal Municipal, lluiran amb elements típics de gran format així com els carrers més cèntrics.

Montse Cámara, regidora de Cultura “Aquest any fem un pas més en la celebració del nostre Carnaval. Cunit és Carnaval i el nostre sentiment no s’esvaeix tot i la situació sanitària que vivim. Espero que totes les famílies gaudeixin dels moments que hem organitzat i tant de bo continuem fent camí per recuperar la Gran Rúa al 2023“.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email