Queden ja pocs dies per l’inici de l’esdeveniment cultural més esperat. El Carnaval torna aquest any amb força després de les limitacions i no celebracions d’anys anteriors.

Cunit recupera el seu Carnaval i ho fa amb el mateix esperit de sempre, un esdeveniment cultural d’alt nivell, de caire familiar i que omple els carrers i els racons del centre de la població acollint a milers de persones, en la Gran Rua de Carrosses i Comparses el dissabte 18 de febrer a partir de les 18:30 des de l’esplanada al costat de l’estació de tren.

Montse Cámara, regidora de Cultura, explica que “Teníem moltes ganes de celebrar el nostre Carnaval com sempre ho hem fet i amb el mateix sentiment. Per fi hem arribat a poder gaudir d’una de les nostres festes més sonades. Ha arribat el moment de trepitjar fort, de lluir com mai les nostres disfresses i de gaudir moltíssim. Convidem a tothom a no perdre’s ni la batalla de coreos, ni la Gran Rua, ni les activitats infantils”.

L’ajuntament de Cunit instal·larà tant divendres nit com dissabte un Punt Lila, donant compliment al Protocol d’actuació davant les violències sexuals als espais d’oci de Cunit que forma part de l’operatiu especial de les nits de Carnaval a Cunit.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email