Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Aquesta tarda, ha tingut lloc una nova reunió del Pacte de Coma-Ruga, format pels següents municipis de costa: Sitges, Vilanova i la Geltrú, Cubelles, Cunit, Calafell, Vendrell, Roda de Berà, Creixell, Torredembarra, Altafulla, Tarragona, Cambrils,Vila-seca, Salou, Montroig del Camp i Vandellòs-Hospitalet de l’Infant.

El passat mes de febrer, es va constituïr el Pacte de Coma-ruga després que els municipis del litoral es trobessin en situacions similars després del pas del temporal Glòria. L’objectiu era buscar sol·lucions conjuntes a problemes compartits i establir actuacions comunes que duguin a unes platges més sostenibles.

La reunió d’avui, per això, s’ha centrat en actuacions per garantir la salud dels banyistes i personal de socorrisme i serveis a les nostres platges, i en posar sobre la taula mesures a prendre amb els licitadors de les concessions de la temporada estiuenca com ara guinguetes, que veuràn reduïda la temporalitat de la seva concessió i la viabilitat econòmica de les mateixes.

Com a representant de Cunit hi assisteix el regidor de Medi Ambient i Platges, José Manuel Cabada, qui ha destacat que “aquesta nova trobada ens ha servit per plantejar com hem d’encarar les noves fases de la desescalada pel que fa a la posada en marxa de les platges garantint la seguretat de veïns i de visitants“. El regidor afirma que “les nostres platges són l’atractiu turístic més important del municipi, i hem de vetllar perquè es puguin gaudir, sempre que no es posi en perill ni la salut de les persones i que s’eviti la propagació i contagi del virus“.

José Manuel Cabada explica que “tenim per endavant un gran repte, una situació excepcional que requereix de mesures i d’accions també excepcionals. I es necessita de la comprensió, la paciència i la col·laboració de tothom.”

Galeria d'imatges