L’ajuntament de Cunit ha participat avui 3 de febrer de la primera trobada de la Taula de Mobilitat del Penedès, un espai de trobada del territori amb la delegació del Govern al Penedèsc i de la qual hi formen part el Departament de Territori i Sostenibilitat, els consells comarcals de l’Alt Penedès, el Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia, els ajuntaments del Vendrell, Vilafranca del Penedès, Vilanova i la Geltrú, Igualada, Sitges, Cubelles, Calafell, Cunit i Sant Sadurní d’Anoia, i les Autoritats del Transport Metropolità de Barcelona i Tarragona.

Els dos grans temes a tractar són, d’una banda, el transport públic de viatgers pel que fa referència a la oferta ferroviària, de bus i de bus exprés; i d’altra banda, la situació de les autopistes que creuen el Penedès, és a dir l’AP7 i ls C32.

Jaume Casañas, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Cunit ha assistit a aquesta primera trobada i destaca que “l’objectiu d’aquest espai de trobada és superar la condició de perifèria de la Vegueria Penedès de dues grans àrees urbanes com són la de Tarragona i Barcelona, i guanyar una centralitat molt necessària a tots els nivells“. A més, Casañas concreta la importància d’aquesta Taula per Cunit i pels cunitencs i cunitenques “serà un espai on la veu i les necessitats de la població de Cunit s’escolti i sigui un altaveu en els responsables de gestió del territori”.

També es realitzaran reunions tècniques i d’altres trobades amb entitats relacionades amb les qüestions de mobilitat del territori.

L’ajuntament de Cunit va anunciar la signatura del conveni per la creació d’aquesta Taula de Mobilitat el passat mes de novembre.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email