Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Les poblacions de Cunit i Cubelles, sota el paraigües de la marca turística Penedès Marítim, han elaborat un mapa conjunt de rutes de gran atractiu turístic. Són vuit itineraris, que es poden fer a peu i en bicicleta, i les interconnexions entre aquestos. Les quatre rutes de Cunit són la  del poblat Iber, la de les Masies, la de l’Avenc i de Sud a nord. En aquest enllaç hi trobareu més informació sobre les rutes.

Les rutes que es recullen al mapa permeten conèixer la història dels dos municipis a través del seu patrimoni natural. Els itineraris tenen diferents graus de dificultat, distància i durada i es poden fer a peu i en bicicleta. Cunit i Cubelles es plantegen seguir treballant en aquest àmbit i, aprofitant que s’està dissenyant un itinerari al llarg del riu Foix, unificar la senyalització, així com digitalitzar-la.

Les rutes de Cubelles arrenquen des de l’oficina de Turisme de la plaça del Castell. La primera transcorre per la zona marítim i l’Espai Natural del riu Foix. La resta es desenvolupen per la zona nord de la carretera C-31. Una cap a Cunit fins arribar a Puig de Tiula; la segona fins a Costa-Cunit; i la tercera fins a Rocacrespa. Els vuit itineraris estan recollits a l’aplicació mòbil City Experience, que es pot descarregar gratuïtament a les botigues d’Android i iOS. En aquesta aplicació les rutes estan georeferenciades.

Galeria d'imatges