Les poblacions de Cunit i Cubelles, sota el paraigües de la marca turística Penedès Marítim, han elaborat un mapa conjunt de rutes de gran atractiu turístic. Són vuit itineraris, que es poden fer a peu i en bicicleta, i les interconnexions entre aquestos. Les quatre rutes de Cunit són la  del poblat Iber, la de les Masies, la de l’Avenc i de Sud a nord. En aquest enllaç hi trobareu més informació sobre les rutes.

Les rutes que es recullen al mapa permeten conèixer la història dels dos municipis a través del seu patrimoni natural. Els itineraris tenen diferents graus de dificultat, distància i durada i es poden fer a peu i en bicicleta. Cunit i Cubelles es plantegen seguir treballant en aquest àmbit i, aprofitant que s’està dissenyant un itinerari al llarg del riu Foix, unificar la senyalització, així com digitalitzar-la.

Les rutes de Cubelles arrenquen des de l’oficina de Turisme de la plaça del Castell. La primera transcorre per la zona marítim i l’Espai Natural del riu Foix. La resta es desenvolupen per la zona nord de la carretera C-31. Una cap a Cunit fins arribar a Puig de Tiula; la segona fins a Costa-Cunit; i la tercera fins a Rocacrespa. Els vuit itineraris estan recollits a l’aplicació mòbil City Experience, que es pot descarregar gratuïtament a les botigues d’Android i iOS. En aquesta aplicació les rutes estan georeferenciades.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email