Els dos municipis fundadors del Penedès Marítim continuen treballant conjuntament i creant nous espais d’oportunitat, en aquesta ocasió, aposten per ajudar al petit comerç a donar el pas cap a la digitalització a través d’un aplicatiu de l’empresa Moneder.cat (APM Comerç)

Amb l’objectiu de continuar promocionant el teixit comercial dels municipis, han creat una taula de treball des de la qual han acordat tirar endavant aquesta nova eina que permet la presència dels establiments comercials a la xarxa iaixí incrementar la seva competitivitat davant les grans àrees comercials.

APM Comerç és un aplicatiu innovador i senzill per a mòbils i tablets, que també és accessible a través d’internet.

L’aplicatiu permet consultar i geolocalitzar a tots els comerços, serveis i associacions registrades de a Cunit i Cubelles, així com conèixer tota la seva informació: tipus de comerç, serveis que ofereix com l’acceptació d’encàrrecs o el servei a domicili, dades de contacte com l’adreça, el telèfon o el correu electrònic, entre d’altres. A més, també ofereix opcions per a la fidelització dels clients a través de descomptes i d’altres bonificacions.

En aquest sentit, es posarà en marxa la promoció “Euros d’establiments”, per la qual els clients rebran euros o descomptes dels comerços que només podran utilitzar en el mateix comerç on els han obtingut. Les persones que siguin usuàries d’aquesta aplicació també podran consultar el seu saldo, el directori d’establiments, les ofertes i promocions.

L’aplicatiu també compta amb un servei de comunicació que està previst que es posi en marxa quan finalitzi l’estat d’alarma decretat per la crisi del coronavirus.

Aquesta proposta també gaudeix del total suport de les dues Associacions de Comerç de Cunit (ACEC) i Cubelles (AHCC), que col·laboraran activament en l’adhesió dels seus associats a la plataforma.

La incorporació a la plataforma per a comerços i usuaris/es serà totalment gratuïta.

Els comerços es podran donar d’alta a través de les associacions de comerç, en el cas d’estar associats, o bé, directament, a través de les regidories de comerç de tots dos ajuntaments. La població es podrà adherir i donar d’alta com a usaris/es particulars directament descarregant l’aplicatiu al mòbil (entorn Android i Apple) o bé, a través d’internet  penedesmaritim.moneder.cat

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email