Els dies 12, 13 i 14 de gener al Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit es va celebrar la primera Concentració de Preseleccions de Patinatge Artístic d’aquest any 2024, organitzada per la Federació Espanyola de Patinatge.

Un total de 50 patinadors que pertanyen als grups de Preselecció 2024, categories d’Infantil a Sènior, es van concentrar al nostre municipi i van realitzar un intens i variat treball tècnic, físic i de preparació per a les competicions futures.

Les preparadores físiques de la RFEP Ester Fornell, Julia Figueroa i Marta Saa van estar a càrrec de les proves físiques. La part tècnica, salts i piruetes, va estar a càrrec del grup de tècnics internacionals Janet Ruiz, Manel Villarroya i Oscar Molins i de la tècnica especialista internacional de dansa Angélica Morales, de Skating Skills.

Van assistir a la Concentració Francisco Jansà, director del Comitè Nacional, i Carmen García, membre del Comitè Nacional i de la Comissió Esportiva de la RFEP.

Des de l’Ajuntament de Cunit es vol destacar l’impacte econòmic i esportiu que tenen aquestes trobades en el municipi i els seus habitants. Aquests actes esportius activen el sector serveis, ja que els esportistes, acompanyants i staff s’han d’allotjar al nostre municipi. Els participants de les competicions són un model a seguir per als infants i els joves de Cunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email