Cunit formarà part del primer EBIKE TOUR del Penedès, que està previst en una primera data que tingui lloc el 21 de febrer, si les condicions que estiguin vigents ho permeten. Aquesta data està fixada de forma provisional atenent a la situació i de les restriccions que es decretin.

El primer E-Bike Day Penedès és una iniciativa que sorgeix amb l’objectiu de promocionar els productes gastronòmics del territori com són el vi, l’oli i el cava en dues rutes en bicicleta elèctrica.

Una manera diferent i atractiva de conèixer el territori és a través d’aquesta iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Penedès, l’ajuntament de Cunit, l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i l’ajuntament de La Bisbal del Penedès, fent esport, concretament, que tindran parades per a fer degustacions i tastets de productes de proximitat i ecològics.

Es podrà participar en el primer E-Bike Day Penedès fent les inscripcions a la web de l’esdeveniment , on també es pot obtenir més informació.

El preu d’inscripció inclou els diferents avituallaments, l’esmorzar de pagès que tindrà lloc a La Bisbal i també el dinar al final de les rutes que tindrà lloc a Cunit al costat del mar.

Les persones que vulguin participar hauran d’escollir la ruta bàsica de 55km o bé la ruta tècnica de 66km amb més desnivells.
Aquest primer EBIKE Tour es celebrarà amb totes les mesures de seguretat i complint amb la normativa Covid19 en el moment en què es pugui portar a terme.

L’EBike Day Penedès forma part de l’EBike Tour 2021, que propososa descobrir territoris molt diversos, d’identitat molt marcada i paisatges inoblidables, plens d’història, productes i gastronomia singulars, amb pobles pintorescos i gent sempre acollidora. Pedalant sempre al ritme personal i formant part d’un ambient pròxim i distès.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, explica que “tenim davant una nova oportunitat innovadora de gaudir i endinsar-nos en la gastronomia penedesenca alhora que gaudim d’un paisatge privilegiat de la plana del Penedès i del nostre litoral”. 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email