Al mateix temps es celebrarà per primera vegada la I edició del Trofeu Nacional Ciutat de Cunit del 4 al 7 de desembre.

El VII Campionat d’Espanya de Patinatge Artístic en la modalitat Lliure donarà el tret de sortida aquesta tarda al Pavelló Municipal Els Joncs de Cunit i tindrà la seva finalització el dilluns 7 de desembre. En aquest Campionat participaran més de 140 patinadors i patinadores en les categories cadet, juvenil, júnior i sènior.

Esportistes d’arreu del territori nacional han arribat a Cunit per tal de disputar-se l’anhelat títol de campió/ona d’Espanya.

A més, a proposta del Comitè Nacional de Patinatge Artístic, la RFEP s’ha convocat per primera vegada la I edició del Trofeu Nacional Ciutat de Cunit en les mateixes dates amb l’objectiu d’ampliar el ventall de participació, a fi que un major nombre de patinadors poguessin competir, després de les circumstàncies tan adverses que enguany s’han hagut de superar.

A causa de les normatives per la COVID-19 i prenent totes les precaucions de seguretat, la competició es realitzarà a porta tancada i solament hi tindran accés els esportistes i els membres de l’staff tècnic. Però per facilitar el seguiment i la visualització d’una competició d’aquestes característiques, el Campionat podrà seguir-se de forma gratuïta a través de La Liga SportsTV i fep.tv (canal en straeming de la Federación Española de Patinaje).

Després d’un any i un estiu marcat per la pandèmia de la Covid-19, des de l’Ajuntament es vol ressaltar l’impacte sobre el municipi que un esdeveniment d’aquestes característiques aporta. Valorant el fet que fora de la temporada estiuenca s’ha aconseguit emplenar l’hotel oficial del campionat, s’han llogat diversos habitatges vacacionals i hi haurà impacte sobre el comerç i l’hostaleria a través dels esportistes i acompanyants que s’han desplaçat fins al nostre municipi per competir 3 dies en aquest campionat.

A banda, en l’àmbit de promoció i difusió del municipi Cunit sortirà reforçat a través de la retransmissió del campionat a molts països a través de les plataformes d’streaming, tenint en compte que el patinatge nacional és una de les potències mundials.

Per tant, aquest és un pas més per l’aprofitament de l’esport com a eina i mitjà de promoció i difusió del municipi i la voluntat de seguir treballant en aquesta línia.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email