L’Ajuntament de Cunit ha signat, aquest divendres, el conveni Córner del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. Gràcies a aquest acord, els municipis  que se sumen a la iniciativa poden impulsar la seva promoció turística sota el paraigua de la Diputació i ser presents a les principals fires de turisme estatals i internacionals.  Gràcies a la participació en aquest conveni, el municipi de Cunit estarà representat a la Fira Internacional de Turisme – FITUR 2019 que se celebra a Madrid entre els dies 23 i 27 de gener, i a Navartur, l’últim cap de setmana de febrer, entre d’altres convencions de referència. L’objectiu és promocionar-hi turísticament el municipi de Cunit i la regió del Penedès Marítim.

L’adhesió al conveni Córner es finançarà amb la taxa que els propietaris d’allotjaments turístics (hotels, càmpings, apartaments, etc) gestionen dels seus clients.

El regidor de Turisme de Cunit, Jaume Casañas, assegura que des de l’Ajuntament es treballa amb els professionals del turisme per la importancia que aquest sector té pel municipi i la regió. Adherir-se a aquest conveni “era un compromís que l’Ajuntament va agafar amb el sector turístic de Cunit en una de les Taules de Turisme que es van reunir al passat any. Promocionem i posicionem el nostre municipi per tal de millorar l’activitat turística a Cunit, que és un dels motors econòmics del municipi”, declara Casañas.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email