Aquesta tarda ha tingut lloc la presentació de la convocatòria de la manifestació del proper dissabte 29 de febrer. Sorgida de la iniciativa ciutadana i amb el suport de l’Ajuntament de Cunit, el municipi fa una crida a veïns i veïnes a sumar-s’hi.

Jennifer Sánchez ha afirmat que “farem les manifestacions que calguin. Volem una C31 segura, esperem que el dia 29 siguem molts cunitencs els que fem la marxa”.

L’alcaldessa Dolors Carreras ha manifestat que ” el projecte està actualment a l’ajuntament. Esperem que després de l’exposició pública la Generalitat el liciti. Necessitem solucions ja. Quan la Jennifer va comunicar-nos la seva proposta de seguida ens vam sumar. Com a ajuntament ens preocupa molt la seguretat dels nostres veïns i veïnes.”.

Jaume Casañas, 1r tinent d’alcalde, ha incidit en que “reclamem solucions i millora en la mobilitat. A més, comptem amb les sinèrgies del Pacte del Penedès Marítim perquè aquesta és una problemàtica comú als municipis veïns. La descongestió de la C31 passa pel desviament del trànsit a la C32, evidentment bonificat”.

El Punt de trobada serà la C31 al límit amb Segur de Calafell a les 10.30h, i la marxa començarà a les 11.0h. Després d’avançar per tota la C31 direcció Cubelles, s’arribarà previsiblement a les 12.00h a la Pl de la Vila, on la impulsora de la iniciativa, Jennifer Sánchez, farà la lectura del manifest.

L’ajuntament de Cunit ve reclamant en els darrers anys l’execució del projecte de rehabilitació de la C31 al seu pas pel municipi. La Generalitat de Catalunya va presentar el projecte l’any 2017, però no es va arribar a tirar endavant.

Avui, Cunit segueix demanant més seguretat, millor mobilitat i menys tràfic rodat.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email